باسکول الکترونیکی در انواع مدل ها و انواع وزن ها در بازار ارائه می شود. باسکول های امروزی از مکانیزم پیشرفته ای ساخته شده اند. باسکول های الکترونیکی تا وزن های 750 تا یک تن کیلوگرمی را تحمل می کنند. باسکول های الکترونیکی در دسته باسکول های دیجیتالی قرار می گیرد که دارای مکانیزم پیشرفته ای می باشد. مزیت خاص این دستگاه که آن را نسبت به دستگاه های دیگر متمایز می کند، تنظیم درجه آن با توجه به نیاز مشتری می باشد. این باسکول ها را می توان به راحتی به برق شهری متصل کرد. معمولا باسکول های دیجیتالی در ابعاد 87*87 تولید می شوند.

برای اتصال به برق شهری، این باسکول ها دارای باتری با مقاومت بالا هستند. یکی دیگر از از ویژگی های باسکول های الکترونیکی این است که برای جابه جایی راحت آن چرخ هایی در زیر آن تعبیه شده اند.

باسکول الکترونیکی همچنین دارای پایه ای مقاوم می باشد که می توان در هنگام وزن کردن از آن استفاده کرد. باتری باسکول ها قابل شارژ می باشند و باعث اختلال در سیستکم برق شهری نمی شوند.

این باسکول ها دارای دقت بالایی بوده و در محدوده دمایی منفی ده درجه تا دمای چهل درجه به خوبی کار می کنند.

باسکول الکترونیکی همچنین دارای تجهیزات همراه با خود می باشد. این تجهیزات شامل، نمایشگر، ماشین حساب متصل به حسگرهایی پیشرفته و بی سیم هستند. یکی از عواملی که در قیمت باسکول الکترونیکی موثر می باشد، ،درجه کیفیت آن می باشد. بعضی از باسکول ها قابلیت آن را دارند تا چندین نمایشگر بر روی صفحه پلتفرم آن ها نصب گردد.

این باسکول ها با ضمانت یک ساله و با ده سال خدمات پس از فروش به مشتریان عزیمان ارائه می شود. باسکول معمولا برای توزین جرم های سنگین و فوق سنگین به کار می رود. فناوری ساخت باسکول نسبت به ترازو پیچیده تر بوده و از مکانیزم پیشرفته ای تشکیل شده است. باسکول توانایی تحمل وزن بیشتری را نسبت به ترازو دارد. برای همین امروزه معمولا انواع باسکول ها وارد بازار کار می شوند. ترازو از قطعات ظریف تری ساخته شده و باسکول ها از قطعات سنگین تری ساخته شده است. ترازو نسبت به باسکول از مقاومت بالاتری برخوردار است. از نظر قیمت هم طبیعتا از قیمت بالاتری برخوردار می باشد.

یکی از مزیت های باسکول الکترونیکی نسبت به ترازوهای قدیمی آن است که می توانند در برابر ضربات بالا از خود مقاومت بالاتری نشان دهند. در صنایع مختلف از انواع باسکول ها استفاده می شود که باعث راحتی بسیار از کارها شده است. انواع باسکول ها در موارد زیر دسته بندی می شوند:

1. باسکول دیجیتالی

2. باسکول دامداری

3.

باسکول الکترونیکی

4. باسکول سنگی

5. باسکول مکانیکی

6. باسکول سقفی

7. باسکول آویز

8. باسکول صنعتی

9. باسکول چرثقیلی

معمولا

باسکول الکترونیکی دارای قطعات بزرگی هستند که فضای زیادی را اشغال می کنند. معمولا برای جابه جایی باسکول ها از چرثقیل استفاده می کنند. معمولا شرکت های سازنده باسکول ها را طوری می سازند که قطعات محکمی داشته باشند و در هنگام تحویل محصول این قطعات را از هم جدا کرده و به راحتی در اختیار مشتری قرار دهند. این وسیله دارای کارت گارانتی می باشد و مشتریان عزیز می توانند از خدمات پس از فروش ما بهره ببرند. قطعاتی که برای ساخت

باسکول الکترونیکی استفاده می کنند، معمولا از فات سختی می باشد که دارای دوام زیادی هستد.

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها